מנה ראשונה: סלט חצילים קלויים, סלט חצילים מטוגנים, פלפלת חריפה מטוגנת, סלט עלי סלק, סלט עגבניות בנענע, סלט גזר מבושל, סלט סלק אדום, סלט גמבה, סלט ארטישוק, סלט מטבוח'ה. לחם פרינה, יין, עארק, משקאות קלים, לימונענע, פסטלים, סיגרים
מנה שנייה: דג מרוקאי
מנה שלישית: מוח מטוגן, טחול ממולא
מנה רביעית: פסטייה
מנה עיקרית: תאנים ממולאות בבשר
מנה אחרונה: תה נענע ולואיזה עם עוגיות מרוקאיות
טאג'ינים מתבשלים על גחלים. צילום: נסים קריספיל